Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Válogatott vetélkedő

Ki lett a Skócia - Moldova mérkőzés legjobb játékosa szombaton?
Andrew Robertson
Billy Gilmour
Sergiu Platica
Mihail Ghecev
Cristiano Ronaldo = Rekord.7 perc alatt két fejesgóllal jelentkezett a portugál csillag Írország ellen, ezzel megdöntötte Ali Daei válogatottsági gólrekordját, és immáron 111 találattal ő vezeti ezt a listát. Ezzel pedig egy másik határt is átlépett. Ő az első játékos a történelem során, aki négy egymást követő kalendáriumi évben is eléri a ______ gólt.
40
50
60
70
Romelu Lukaku nem csak a Chelsea-ben, de a válogatottban is ontja a gólokat. Észtország és Csehország ellen is betalált a belga óriás. Hányadik alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban a csehek elleni találkozón?
120
140
160
100
Robert Lewandowski gólt szerzett San Marino és Albánia ellen is a vb-selejtezők során. Ezzel már több, mint 70 gólnál jár a válogatottban a lengyel gólgép és a bajnokságban sem tétlenkedett. Mit gondoltok, hány gólnál jár összesen az idei szezonban?
8
9
10
11
A Bayern München szélsője, Serge Gnabry két gólt szerzett Örményország ellen, így már 18 találata van a válogatottban. Hány meccsen hozott össze ennyit?
18
23
28
40
A friss Európa-bajnok olasz válogatott a vasárnapi játéknapon is veretlen maradt. 0-0-s döntetlenjének köszönhetően Svájc ellen, új veretlenségi rekordot állított be az „Azzurri”. Hány meccset vívott meg Mancini csapata vereség nélkül?
28
32
36
40
Spanyolország 4-0-ra győzte le Georgiát vasárnap este. Ferran Torresnek nagyon megy az idei évben, már 5 gólnál jár a válogatottban. Tippeljétek meg, ki volt az utolsó játékos a spanyol nemzeti tizenegyben, aki legalább ötször eredményes volt egy esztendő alatt?
Álvaro Morata
Gerard Moreno
Fernando Torres
Isco
Raheem Sterling immár 18 gólos az angol válogatott színeiben. Ezzel egy legendát utasított maga mögé. Kit hagyott le vajon a Manchester City szélsője?
Wayne Rooney
David Beckham
Frank Lampard
Steven Gerrard
0
{"name":"Válogatott vetélkedő", "url":"https://www.quiz-maker.com/QQVVYJEY0","txt":"Ki lett a Skócia - Moldova mérkőzés legjobb játékosa szombaton?, Cristiano Ronaldo = Rekord.7 perc alatt két fejesgóllal jelentkezett a portugál csillag Írország ellen, ezzel megdöntötte Ali Daei válogatottsági gólrekordját, és immáron 111 találattal ő vezeti ezt a listát. Ezzel pedig egy másik határt is átlépett. Ő az első játékos a történelem során, aki négy egymást követő kalendáriumi évben is eléri a ______ gólt., Romelu Lukaku nem csak a Chelsea-ben, de a válogatottban is ontja a gólokat. Észtország és Csehország ellen is betalált a belga óriás. Hányadik alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban a csehek elleni találkozón?","img":"https://media3.giphy.com/media/GfJMQi9949BLCQgz54/giphy-downsized.gif?sz=1200"}
Powered by: Quiz Maker