Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Mit tudsz az ötkarikás játékok első napjáról?

A női sportlövők légpuska fináléját követően osztották ki a tokiói játékok első érmeit. Melyik nemzet nyerte az aranyat?
Amerikai Egyesült Államok
Orosz csapat
Kína
Svájc
Milyen sérülés hátráltatta Gálos Rolandot a férfiak 57kg-os ökölvívótornájának első fordulójában, amelyben ki is esett kazah ellenfelével szemben?
törött borda
törött állkapocs
bokarándulás
ujjtörés
Milyen eredménnyel nyerte Szilágyi Áron a férfi párbajtőrözők egyéni versenyének döntőjét az olasz Luigi Samele ellen?
15-12
15-10
15-9
15-7
Ki nyerte a kerékpárosok országúti mezőnyversenyét, amelynek a befutóját a Fuji Speedwayen építették ki?
Valter Attila (Magyarország)
Richard Carapaz (Ecuador)
Wout van Aert (Belgium)
Tadej Pogacar (Szlovénia)
Hosszú Katinka mellett egy másik magyar úszónő is ott lesz a 400 méteres vegyesúszás döntőjében. Kinek sikerült a kvalifikáció az Iron Lady mellett?
Kapás Boglárka
Mihályvári-Farkas Viktória
Burián Katalin
Jakabos Zsuzsanna
A tokiói játékok női vízilabdatornáján Spanyolország kiütötte ellenfelét, Dél-Afrikát, amellyel rekordgyőzelmet aratott. Milyen végeredmény született a találkozón?
29-4
27-5
25-4
23-1
A 18 éves tékvandósunk, Salim Omar ugyanazon a helyen végzett az ötkarikás játékokon ma, mint 2000-ben nagybátyja a sydneyi versenyen. Hányadik helyet ért el Salim Omar és Salim József?
1.
2.
3.
5.
0
{"name":"Mit tudsz az ötkarikás játékok első napjáról?", "url":"https://www.quiz-maker.com/QQ8W5FF5T","txt":"A női sportlövők légpuska fináléját követően osztották ki a tokiói játékok első érmeit. Melyik nemzet nyerte az aranyat?, Milyen sérülés hátráltatta Gálos Rolandot a férfiak 57kg-os ökölvívótornájának első fordulójában, amelyben ki is esett kazah ellenfelével szemben?, Milyen eredménnyel nyerte Szilágyi Áron a férfi párbajtőrözők egyéni versenyének döntőjét az olasz Luigi Samele ellen?","img":"https://media4.giphy.com/media/Jkr3XRX7o4O0OjBwtM/giphy-downsized.gif?sz=1200"}
Powered by: Quiz Maker