Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Mit tudsz az ötkarikás játékok hatodik napjáról?

A hajnali úszódöntőkben Kapás Boglárka érte el a legjobb magyar eredményt. Hányadikként csapott célba Bogi?
2.
3.
4.
5.
Allessandra Perilli megszerezte San Marino történetének első olimpiai érmét. Milyen sportágban lett a sportolónő bronzérmes?
evezés
kajak-kenu
kerékpár
sportlövészet
Mohamed Aida most már egyedül vezeti a részvételi rekordot az olimpiákon a magyar sportolók között. Hányadik ötkarikás játékán szerepel a tőrvívó?
5.
6.
7.
8.
Hány gólos győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott a Dél-Afrika elleni csoportmékőzésen?
17
20
22
25
Milák Kristóf a második legjobb idővel kvalifikált a 100 méteres pillangóúszás elődöntőjébe. Hol állt meg az óra a beérkezésénél?
50.39
50.46
50.50
50.62
A magyar női kézilabda-válogatottnak sajnos továbbra sem megy a japán fővárosban. Ezúttal az Orosz csapat ellen kapott ki. Mi állt az eredményjelzőn a találkozó lefújásakor?
35-32
38-31
37-34
39-35
Melyik szeren szerezte a legjobb pontszámot Kovács Zsófia, aki a női szer egyéni összetett döntőjében a 14. helyén végzett?
ugrás
felemás korlát
gerenda
talaj
0
{"name":"Mit tudsz az ötkarikás játékok hatodik napjáról?", "url":"https://www.quiz-maker.com/QP75QQ3BW","txt":"A hajnali úszódöntőkben Kapás Boglárka érte el a legjobb magyar eredményt. Hányadikként csapott célba Bogi?, Allessandra Perilli megszerezte San Marino történetének első olimpiai érmét. Milyen sportágban lett a sportolónő bronzérmes?, Mohamed Aida most már egyedül vezeti a részvételi rekordot az olimpiákon a magyar sportolók között. Hányadik ötkarikás játékán szerepel a tőrvívó?","img":"https://media2.giphy.com/media/3og0IE5emI1jx4WPDO/giphy.gif?sz=1200"}
Powered by: Quiz Maker