Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

US Open kvíz

Hány US Open győzelemmel áll az örökranglista élén Ivan Lendl és Pete Sampras?
7
8
5
9
A női versenyzőknél Serena Williams tartja a rekordot az első és az utolsó US Open tornagyőzelme között eltelt években. Mit gondolsz, hány esztendőről van szó??
12
14
15
9
Azzal, hogy idén nem szerepelt a főtáblán Babos Tímea, egy hosszú sorozatot szakított meg. Zsinórbán hány éven keresztül volt mindig ott a US Open főtábláján?
4
5
7
9
Novak Djokovics nem kisebb tettre készül, mint hogy megnyerje mind a négy Grand Slam-tornát egy évben. Erre utoljára 1969-ben volt példa. Ki volt az a játékos, akinek akkor sikerült??
Rod Laver
Jimmy Connors
Björn Borg
Roy Emerson
A történelemben a US Openen játszottak eddig a legtöbb borításon. Mennyin?
2
3
4
5
Ki volt az utolsó játékos a férfiaknál, aki meg tudta védeni a bajnoki címét?
Rafael Nadal
Roger Federer
Novak Djokovics
Andy Roddick
Az évek során többször is meggyűlt a baja az esővel a szervezőknek, akik javítottak is a helyzeten. Jelen pillanatban hány pálya van, ahol be lehet húzni a tetőt?
1
2
3
4
0
{"name":"US Open kvíz", "url":"https://www.quiz-maker.com/QF0HEPK6M","txt":"Hány US Open győzelemmel áll az örökranglista élén Ivan Lendl és Pete Sampras?, A női versenyzőknél Serena Williams tartja a rekordot az első és az utolsó US Open tornagyőzelme között eltelt években. Mit gondolsz, hány esztendőről van szó??, Azzal, hogy idén nem szerepelt a főtáblán Babos Tímea, egy hosszú sorozatot szakított meg. Zsinórbán hány éven keresztül volt mindig ott a US Open főtábláján?","img":"https://media1.giphy.com/media/3nmzajvlCR7ByYiEGd/giphy-downsized.gif?sz=1200"}
Powered by: Quiz Maker