Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Mit tudsz az ötkarikás játékok harmadik napjáról?

Bicsák Bence hihetetlen teljesítményt nyújtva a hetedik helyet szerezte meg a férfi triatlonosok versenyén. Mennyi idővel ért be az első helyezett mögött?
1 perc 12 másodperc
49 másodperc
1 perc 1 másodperc
52 másodperc
Uralták a tinédzserek a női gördeszka street döntőjét, hiszen mindhárom dobogós bőven 18 év alatti deszkás lett. Az aranyat elhódító Nisija Momidzsi minden idők második legfiatalabb női olimpiai bajnoka lett. Pontosan hány évesen és naposan?
13 éves és 113 napos
13 éves és 330 napos
13 éves és 268 napos
14 éves és 2 napos
A férfi után a női magyar vízilabda-válogatott sem tudott győzelemmel kezdeni a tokiói játékokon. 10-10-es döntetlenjét melyik ország ellen érte el?
Oroszország
USA
Spanyolország
Hollandia
A szlovén válogatott Luka Doncic főszereplésével 118–100-ra legyőzte Argentínát a tokiói játékok kosárlabda csoportmérkőzésen. Hány pontot szerzett Doncic a mérkőzésen?
39 pont
41 pont
48 pont
52 pont
Márton Anna ma megmutatta, hogy milyen hihetetlen küzdőszellemmel bír. Sérülése ellenére remekül vívott egész nap, és végül a kiválónak számító, negyedik helyen végzett a japán fővárosban. Milyen probléma hátráltatta?
bokasérülés
csuklósérülés
vállsérülés
térdsérülés
A sportlövők férfi és női skeetversenyében is amerikai arany született. A nőknél Amber English, a férfiaknál Vincent Hancock tudott új csúcsot felállítani. Milyen rekordot ért el a két versenyző?
olimpiai csúcs
világcsúcs
egyéni csúcs
amerikai csúcs
A Milák Kristóf, Szabó Szebasztián, Bohus Richárd, Németh Nándor összetételű 4x100 méteres gyorsváltó új országos csúccsal az ötödik helyet szerezte meg az olimpián. Milyen időeredményt ért el a csapat?
3:10,94
3:11,06
3:11,57
3:11,99
0
{"name":"Mit tudsz az ötkarikás játékok harmadik napjáról?", "url":"https://www.quiz-maker.com/QA4VNOO0J","txt":"Bicsák Bence hihetetlen teljesítményt nyújtva a hetedik helyet szerezte meg a férfi triatlonosok versenyén. Mennyi idővel ért be az első helyezett mögött?, Uralták a tinédzserek a női gördeszka street döntőjét, hiszen mindhárom dobogós bőven 18 év alatti deszkás lett. Az aranyat elhódító Nisija Momidzsi minden idők második legfiatalabb női olimpiai bajnoka lett. Pontosan hány évesen és naposan?, A férfi után a női magyar vízilabda-válogatott sem tudott győzelemmel kezdeni a tokiói játékokon. 10-10-es döntetlenjét melyik ország ellen érte el?","img":"https://media0.giphy.com/media/BDagLpxFIm3SM/giphy.gif?sz=1200-00000000001000005300"}
Powered by: Quiz Maker