Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Mit tudsz az ötkarikás játékok negyedik napjáról?

A 33 éves Flora Duffy nyerte a női triatlanosok versenyét, ezzel megszerezte kis országának első olimpiai aranyérmét. Milyen nemzetiségű Duffy?
izlandi
bermudai
gibraltári
naurui
Hosszú Katinka a második helyen kvalifikált a 200 méteres vegyesúszás elődöntőjébe, ahonnan be is jutott a szám fináléjába. Hányadik idővel lesz ott a döntőben?
1.
3.
5.
7.
Kiosztották az első aranyérmeket a szörfösök között is. Az idén debütáló hullámlovaglás női bajnoka az amerikai Carissa Moore lett. Ki nyerte a férfiak versenyét?
Gabriel Medina (Brazília)
Igarasi Kanoa (Japán)
Italo Ferreira (Brazília)
Owen Wright (Ausztrália)
Mészáros Eszter és Péni István képviselte Magyarországot a légpisztolyosok vegyespáros számában. Hányadik helyen végzett a duó?
8.
7.
6.
5.
Az amerikai női kosárlabda-válogatott sikeresen mutatkozott be Tokióban, 81-72-re verte meg Nigériát. Zsinórban hányadik mérkőzését nyerte meg az olimpiákon az Egyesült Államok csapata?
40
50
60
70
Vas Kata Blanka sporttörténelmi sikert ért el a női hegyikerékpárosok futamán. Korábban még egy magyar sem végzett ilyen előkelő helyen a kerékpározók között. Hányadik helyen ért be Blanka?
2.
3.
4.
5.
Gólrekordot hozott a Hollandia – Dél-Korea női kézilabda csoportmérkőzés. Összesen hány gólt dobott a két válogatott a találkozón?
75
77
79
81
Férfi vízilabda-válogatottunk ma Japán ellen ugrott medencébe. Milyen állás szerepelt az eredményjelzőn a találkozó félidejében?
8-8
7-7
6-6
5-5
0
{"name":"Mit tudsz az ötkarikás játékok negyedik napjáról?", "url":"https://www.quiz-maker.com/Q8O2YSJ23","txt":"A 33 éves Flora Duffy nyerte a női triatlanosok versenyét, ezzel megszerezte kis országának első olimpiai aranyérmét. Milyen nemzetiségű Duffy?, Hosszú Katinka a második helyen kvalifikált a 200 méteres vegyesúszás elődöntőjébe, ahonnan be is jutott a szám fináléjába. Hányadik idővel lesz ott a döntőben?, Kiosztották az első aranyérmeket a szörfösök között is. Az idén debütáló hullámlovaglás női bajnoka az amerikai Carissa Moore lett. Ki nyerte a férfiak versenyét?","img":"https://media3.giphy.com/media/qoVuXjS2Z0RnEphHJ4/giphy-downsized.gif?sz=1200"}
Powered by: Quiz Maker