Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Focis egyveleg

Karim Benzema visszatért korábbi sikerei helyszínére, az Olympique Lyon Parkba, ahol Franciaország Finnországot győzte le 2-0-ra a válogatott szünet során. Mit gondoltok, mikor lépett pályára ebben a stadionban utoljára?
2009. május 23-án, a Caen ellen.
2009. április 24-én, a PSG ellen.
2008. november 16-án, a Bordeaux ellen.
2008. augusztus 10-én, a Lyon ellen.
Tippeljétek meg, hány kulcspasszt adott Gibraltár ellen Martin Ödegaard, a fiatal norvég középpályás?
6
8
10
12
Harry Kane nem tud leállni! Andorra és Lengyelország kapuja mellett sajnos Magyarországét is bevette a Tottenham csatára, így már az angol válogatott történetének 5. legeredményesebb gólvágója. Hány találatnál jár szerintetek?
35
41
47
52
Lionel Messi mesterhármast szerzett a Bolívia elleni világbajnoki selejtezőn. 79 válogatott góljával ő lett a legeredményesebb dél-amerikai játékos. Kit előzött meg?
Neymar Jr.
Pelé
Diego Maradona
Ronaldinho
Cristiano Ronaldo 36 évesen és 218 naposan szerzett gólt a Premier League-ben. Rajta kívül csak ketten találtak be még ennél is idősebben a sorozatban. Kik lehettek azok?
Ruud van Nistelrooy és Wayne Rooney
Thierry Henry és Robert Pires
Sergio Agüero és Edin Dzeko
Ryan Giggs és Paul Scholes
Maratoni hosszúságú, 100 perces drámában nyert az Atlético Madrid az Espanyol otthonában 2-1-re. A győztes gólt Thomas Lemar szerezte az utolsó pillanatokban. Ez volt az Atlético _____-ik gólja történelme során az Espanyol ellen.
253
289
301
312
A Milan-szurkolók nagy örömére visszatért a svéd fenevad. Hosszú sérülése után Zlatan Ibrahimovic újra pályára léphetett a Lazio ellen, a 60. percben. Nem tétlenkedett sokat, a 3. labdaérintéséből be is talált. Összességében hányadik gólja volt ez a Serie A-ban?
108
127
136
148
0
{"name":"Focis egyveleg", "url":"https://www.quiz-maker.com/QWSJYX29K","txt":"Karim Benzema visszatért korábbi sikerei helyszínére, az Olympique Lyon Parkba, ahol Franciaország Finnországot győzte le 2-0-ra a válogatott szünet során. Mit gondoltok, mikor lépett pályára ebben a stadionban utoljára?, Tippeljétek meg, hány kulcspasszt adott Gibraltár ellen Martin Ödegaard, a fiatal norvég középpályás?, Harry Kane nem tud leállni! Andorra és Lengyelország kapuja mellett sajnos Magyarországét is bevette a Tottenham csatára, így már az angol válogatott történetének 5. legeredményesebb gólvágója. Hány találatnál jár szerintetek?","img":"https://media0.giphy.com/media/FmTI28YECul90xijW3/giphy-downsized.gif?sz=1200"}
Powered by: Quiz Maker