Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Australian Open

Koji tenisač je rekorder po broju osvojenih naslova (8) u pojedinačnoj konkurenciji na Australian Openu?
Roy Emerson
Roger Federer
Novak Đoković
Jack Crawford
Nemoguće je u kvizu o Australian Openu ne spomenuti ovu australsku legendu. Po kojem se velikanu svjetskog tenisa zove središnji teren u Melbourne Parku?
Kenu Rosewallu
Rodu Laveru
Johneu Newcombeu
Patu Cashu
Godina je 2012. U finalu prvog Grand Slama sezone sastaju se prvi i drugi nositelj. Meč traje 5 sati i 53 minute čime postaje najduži finalni meč u povijesti bilo kojeg Grand Slama. Koja su dva tenisača igrala u tom epskom finalu?
Đoković i Federer
Federer i Nadal
Đoković i Nadal
Federer i Murray
Marin Čilić u finalu 2018. godine pružio je sjajan otpor Rogeru Federeru izgubivši nakon pet setova. Nakon svog trećeg Grand Slam finala, dospio je do koje pozicije ATP ljestvice, što je njegov najbolji plasman?
treće
četvrte
pete
šeste
Koja tenisačica je rekorderka po broju osvojenih naslova (11) u pojedinačnoj konkurenciji na Australian Openu?
Serena Williams
Nancye Wynne Bolton
Margaret Court
Steffi Graf
Tko je bio jedini Hrvat koji se prošle godine okitio titulom u Melbourne Parku?
Mate Pavić
Ivan Dodig
Nikola Mektić
Marin Draganja
Australian Open jedan je od dva Grand Slam turnira koji se održava na tvrdoj podlozi. Međutim, to je slučaj od 1988. godine. Na kojoj se podlozi igrao prije navedene godine?
zemlji
travi
blatu
tepihu
Mirjana Lučić-Baroni 1998. godine postala je (i ostala) najmlađa pobjednica ikada u parovima na Australian Openu (u paru s Martinom Hingis). Koje dobi je bila?
14 godina i 11 mjeseci
15 godina i 10 mjeseci
16 godina i 4 mjeseca
17 godina i 2 mjeseca
Zbog trenutne situacije, na ovogodišnjem Australian Openu možemo očekivati maksimalno do 30 tisuća posjetitelja po danu u Melbourne Parku. Prošla je godina, pak, oborila rekord ukupne posjećenosti prešavši po prvi put koju okruglu brojku posjetitelja?
600.000
800.000
900.000
1.000.000
Iako AO vežemo uz Melbourne, tijekom povijesti se nije uvijek odigravao u ovom gradu na jugoistoku Australije. Od prvog izdanja 1905. godine čak se 44 puta održavao izvan Melbournea. U koliko gradova i koliko država je održavan (uključujući Melbourne i Australiju)?
3 grada i 2 države
7 gradova i 2 države
9 gradova i 3 države
15 gradova i 5 država
Name:
0
{"name":"Australian Open", "url":"https://www.quiz-maker.com/QTQADH338","txt":"Koji tenisač je rekorder po broju osvojenih naslova (8) u pojedinačnoj konkurenciji na Australian Openu?, Nemoguće je u kvizu o Australian Openu ne spomenuti ovu australsku legendu. Po kojem se velikanu svjetskog tenisa zove središnji teren u Melbourne Parku?, Godina je 2012. U finalu prvog Grand Slama sezone sastaju se prvi i drugi nositelj. Meč traje 5 sati i 53 minute čime postaje najduži finalni meč u povijesti bilo kojeg Grand Slama. Koja su dva tenisača igrala u tom epskom finalu?","img":"https://www.quiz-maker.com/3012/images/ogquiz.png"}
Tools: Quiz Maker | Survey Maker