Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Mit tudsz az ötkarikás játékok nyolcadik napjáról?

Milák Kristóf fantasztikus úszással, új Európa-rekordot felállítva lett ezüstérmes 100 méteres pillangóúszásban Tokióban. Ki tartotta az eddigi kontinens-csúcsot?
Cseh László
Milorad Csavics
Andrij Szerdinov
Jevgenyij Korotiskin
A férfiak gumiasztal döntőjében melyik nemzet sportolója nyerte meg az aranyérmet?
Kína
Új-Zéland
Fehéroroszország
Kanada
Hányadik helyen végzett a Bragmayer Zsanett, Bicsák Bence, Kovács Zsófia, Tóth Tamás alkotta magyar triatlon vegyesváltó csapat?
11
12
13
14
A magyar női kardcsapat három ázsiai országgal sem bírt a csapatversenyen, így a 8. helyen végzett. Melyik nemzet ellen vesztette el a 7. hélyért zajló helyosztót?
Kína
Japán
Dél-Korea
Nepál
Ki szerezte a legtöbb gólt a magyar férfi vízilabda-válogatottból az Egyesült Államok elleni csoportmeccsen, amelyet a magyarok nyertek 11-8-ra?
Varga Dénes
Vámos Márton
Hosnyánszky Norbert
Manhercz Krisztián
Három jamaikai sprinter uralta a női 100 méteres síkfutás döntőjét, így a karibi ország kisajátította a dobogót. Ki vihette haza az aranyérmet?
Yanique Thompson
Shericka Jackson
Elaine Thompson-Herah
Shelly-Ann Fraser-Pryce
Melyik ország nemzeti csapata ellen szerezte meg az első győzelmét a tokiói olimpián a magyar női kézilabda-válogatott?
Svédország
Spanyolország
Franciaország
Brazília
0
{"name":"Mit tudsz az ötkarikás játékok nyolcadik napjáról?", "url":"https://www.quiz-maker.com/QE0BL89BV","txt":"Milák Kristóf fantasztikus úszással, új Európa-rekordot felállítva lett ezüstérmes 100 méteres pillangóúszásban Tokióban. Ki tartotta az eddigi kontinens-csúcsot?, A férfiak gumiasztal döntőjében melyik nemzet sportolója nyerte meg az aranyérmet?, Hányadik helyen végzett a Bragmayer Zsanett, Bicsák Bence, Kovács Zsófia, Tóth Tamás alkotta magyar triatlon vegyesváltó csapat?","img":"https://cdn.poll-maker.com/GI/68-2982589/afot204u3a5mbf2zeg.gif?sz=1200-00000000001000005300"}
Powered by: Quiz Maker