Manage existing quizzes, Custom Templates, Better Security, Data Exports and much more

Sign inSign in with Facebook
Sign inSign in with Google

Játssz a "Debrecen zenei szakértője" címért!

Mit jelent a KFD rövidítés?
Kentucky Fried Duck
Kanadai-Francia Drámakör
Kodály Filharmónia Debrecen
Az egykori „Kis Uj utca” mai neve a debreceni Zenepalota (ma Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola a Vár utcában) megálmodójának és egykori igazgatójának állít emléket. Ki ő? (Ha nem vagy benne biztos, nézz föl az utca névtáblájára, ami alatt állsz!)
Simonffy Emil
Vásáry Tamás
Vár Antal
Melyik zeneszerző születésének ünnepeljük a 250. évfordulóját idén? (Ha nem tudod, pillants rá a Kodály Filharmonikusok műsorára, mi is hat részes koncertsorozatot szenteltünk az ünnepnek.)
Ennio Morricone
Kodály Zoltán
Ludwig van Beethoven
Melyik vállalat támogatásával alakult meg Debrecen első hivatásos zenekara?
Debreceni Gombgyár
Gördülőcsapágy Művek
Magyar Államvasutak
0
{"name":"Játssz a \"Debrecen zenei szakértője\" címért!", "url":"https://www.quiz-maker.com/Q6TSAFP1","txt":"Mit jelent a KFD rövidítés?, Az egykori „Kis Uj utca” mai neve a debreceni Zenepalota (ma Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola a Vár utcában) megálmodójának és egykori igazgatójának állít emléket. Ki ő? (Ha nem vagy benne biztos, nézz föl az utca névtáblájára, ami alatt állsz!), Melyik zeneszerző születésének ünnepeljük a 250. évfordulóját idén? (Ha nem tudod, pillants rá a Kodály Filharmonikusok műsorára, mi is hat részes koncertsorozatot szenteltünk az ünnepnek.)","img":"https://www.quiz-maker.com/3012/images/ogquiz.png"}